Social Icons

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ποιοι Είμαστε


Είμαστε εκείνοι που δηλώνουμε Δεξιοί. Ξεκάθαρα. Χωρίς αναστολές και φόβο.

Είμαστε οι Έλληνες που δεν δηλώνουμε υποταγή στους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς της πατρίδας μας. Που δεν συμβιβαζόμαστε με το σάπιο savoir vivre των πολιτικών της Τρόικας. Είμαστε αυτοί που βγαίνουν μπροστά την ώρα που η Δεξιά παράταξη κάνει βήματα πίσω, διασπάται, κάθεται στον καναπέ. Η ιδεολογία της Δεξιάς δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ μια απλή πολιτική ατζέντα. Είναι μια στάση ζωής, ένα λάβαρο που καλούμαστε να κρατήσουμε έναντι των αντιπάλων μας.

Δεν δηλώνουμε απόντες από το προσκλητήριο αγώνα για τα δίκαια του ελληνικού λαού. Προσφέρουμε βήμα στους απανταχού Έλληνες που νιώθουν Δεξιοί, όποιο μετερίζι κι αν εκπροσωπούν αφού η Δεξιά παράταξη είναι μια κι αδιαίρετη. Μια παράταξη που λοιδωρήθηκε, κατηγορήθηκε, απομακρύνθηκε από τις αρχές και τις αξίες της, βρέθηκε έξω από τα κατεστημένα ΜΜΕ και κρύφτηκε κάτω από τις ντάνες των εκατομμυρίων σε μίζες και λαδώματα. Πολλοί μεταμφιέστηκαν σε δεξιούς και τώρα παριστάνουν τους μετριοπαθείς εφευρίσκοντας νέα ιδεολογήματα τύπου "μεσαίος χώρος", καθισμένοι σ' ένα βουλευτικό έδρανο που οι Δεξιοί μάτωσαν για να υπάρχει γι' αυτούς.

Δεν είμαστε αυτοί που κλείνουμε τα αυτιά στην άλλη άποψη. Η Δημοκρατία είναι συνυφασμένη με την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία μας ως άτομα. Η Δικαιοσύνη μας αναγκάζει να κάνουμε αυτοκριτική αλλά και να αποφύγουμε τα μονοπάτια της συκοφαντίας και της λασπολογίας.

Στα λόγια πολλοί δηλώνουν Δεξιοί, Πατριώτες κλπ. Στο Διαδίκτυο ακόμη περισσότεροι. Αυτό το blog δημιουργήθηκε από ανθρώπους που δεν προτίθενται να παίξουν πολιτικά παιχνίδια για διαφημίσεις, ευνοϊκή μεταχείριση από πολιτικά γραφεία ή ρουσφέτια παπαγάλων της δημοσιογραφίας. ΕΜΕΙΣ, ανοίγουμε τη συζήτηση για τα προβλήματα που μας απασχολούν, για την ιδεολογική μας κατεύθυνση και τον πολιτικό πλουραλισμό μας. Κρατάμε ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία και επιλέγουμε την γραπτή παρέμβαση όλων προκειμένου να αναπτυχθεί ξανά μια πνευματική αναγέννηση μέσα στις τάξεις της Δεξιάς. Δεν είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε στρατευμένοι στον Αγώνα για την Αναγέννηση της Δεξιάς.

Τιμή μας λοιπόν να ακούμε να λένε: "Αυτός είναι Δεξιός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου